Onderhoudsproducten

Cox Antiek heeft verscheidene onderhoudsproducten voor meubilair beschikbaar. Deze kunt u gebruiken om uw antieke en moderne meubelen te verzorgen. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw antiek generaties lang meegaat. Het hout van uw meubels is beter beschermd en restauratie is minder vaak nodig. U voorkomt beschadigingen en bespaart geld op de lange termijn.

Vraag een gratis consultatie aan

Onderhoudsproducten voor antiek

Wij bieden diverse onderhoudsproducten aan. Voorbeelden hiervan

zijn verschillende olieën, lak en producten tegen houtworm. Olieën trekken in het hout. Ze beschermen de oppervlakte van het hout en
geven het een mooie subtiele glans. Verschillende soorten olie zijn geschikt voor verschillende soorten hout. Sommige olieën zijn geheel doorzichtig. Andere varianten worden gebruikt om hout een donkerder tint te geven. Sommige antiekstukken zijn gekleurd met natuurlijke middelen. Ook deze kunt u beschermen met een doorzichtige olie zonder de kleur aan te tasten. Lak is een andere optie. Dit vormt een harde beschermlaag bovenop het hout. Lak geeft ook een mooie glans, maar past niet bij elke stijl meubels. Was

(wax) is één van de meest gebruikte middelen voor het onderhouden van meubelen Het kan over een geolied meubel gezet worden en ook over een gelakt meubel zij het met een kanttekening. Uw auto is ook gelakt en is aan te raden deze ook één keer per jaar in de was (wax) te zetten wanneer je deze lang wilt mooi laten uitzien en het vormen van roest zoveel mogelijk wilt voorkomen. Let wel op dat er verschillende soorten was zijn voor verschillende toepassingen want die voor een auto is natuurlijk niet ontwikkeld voor een meubel.


Producten tegen houtworm helpen uw houten meubelen tegen de larve van de houtwormkever te beschermen. Houtworm kan meubilair ernstig beschadigen. Om plagen te voorkomen, is het belangrijk uw antiekstukken hiertegen te beschermen. Wij helpen u graag op weg bij uw aanschaf. Om plagen te voorkomen, is het belangrijk uw antiekstukken hiertegen te beschermen en u kunt bij ons producten kopen ter bestrijding en ter preventie hiervan. 

Alles samenvattend ; wij kunnen u producten aanbieden voor onderhoud van uw meubel en zou u meubel mogelijkerwijs ook nog houtworm hebben dan hebben wij producten om deze te bestrijden en staan u gaarne met raad en daad bij als u dat wenst.

Contact

Weet u niet welke producten u nodig heeft voor uw antiekstukken? Neem contact met ons op en wij helpen u met plezier.