Schade

Hoe voorzichtig u ook bent, schade aan uw meubilair is niet altijd te voorkomen. Transportschade tijdens een verhuizing. Waterschade bij een lek of overstroming of brandschade. We hopen natuurlijk allemaal dat dit ons niet zal overkomen, maar het is belangrijk om op alles voorbereid te zijn. Check in uw verzekeringspolis of uw antiek gedekt is. Breid waar nodig eventueel uw verzekering uit. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan heeft u uw zaken op orde. Wat de schade ook is, u kunt bij Cox Antiek terecht voor het reparatiewerk en lakwerk. 

Vraag een gratis consultatie aan

Wat te doen bij schade

Heeft uw antiek schade opgelopen? Meld het meteen bij uw verzekering. Is de schade veroorzaakt door derden? Verhaal de kosten dan op hun aansprakelijkheidsverzekering. Als de schade gedekt is door uw inboedelverzekering, vraagt de verzekeraar om een schaderapport of offerte. Cox Antiek zorgt voor uw schaderapport / offerte en ontzorgt u in deze. U kunt ervoor kiezen de schade te laten repareren of het bedrag uit te laten keren maar alleen bij gunning van het reparatiewerk is het schaderapport / offerte kosteloos. Wij hebben ervaring met transport-, water- en brandschade. Ook voor andere schade kunt u bij ons natuurlijk terecht. Met vakmanschap, liefde voor het vak en kennis van zaken word uw meubel weer terug hersteld in zijn oude glorie zodat het weer kan schitteren als een pareltje in uw woonkamer.

Assortiment

Voor meer informatie over schadeherstel kunt u altijd vrijblevend
contact met ons opnemen. Bel of mail ons vandaag nog om uw schade te overleggen. Wij helpen u met uw verzekeringsadministratie en natuurlijk de reparaties.